Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Detekcija curenja vode

Detekcija curenja vode se radi uz pomoć profesionalnih termalnih kamera. Detekcija curenja vode se koristi za lociranje curenja vode u cevi u zidu ili u zemlji. Za detekciju curenja vode, sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije, Vodoinstalater Novi Beograd je dostupan 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Detekcija curenja vode – Vodoinstalater Novi Beograd

Detekcija curenja vodeAko imate problem sa curenjem vode u domu ili poslovnom prostoru, pozovite nas i mi ćemo se pobrinuti za to da on što pre nestane. Pre nego što započnemo sa rešavanjem curenja cevi, obavlja se detekcija curenja vode. Odnosno, utvrđujemo tačno mesto gde je napukla cev, a potom uz odgovarajuću opremu, vršimo njenu zamenu. Dotrajale vodovodne cevi su često podložne pucanju, a u mnogim zgradama je vodovodni sistem stariji i preko pedeset godina, što zahteva češće kontrole ili potpunu zamenu vodovodnih cevi. Ukoliko niste sigurni u kakvom je stanju Vaš cevovod, preporučuje se snimanje vodovodnih kamerom. Na ovaj način će se najbolje pokazati njihovo stanje, a Vi ćete biti sigurniji ukoliko znate da je sve u najboljem redu. Ova metoda će pokazati da li postoji potencijalna opasnost od nagrizanja cevi ili neka pukotina koja može da izazove poplavu, pa nije na odmet da se izvrši provera.

Lociranje curenja vode na celoj teritoriji Novog Beograda je između ostalog ono što obavljamo gotovo svakog dana. Sve vodoinstalaterske intervencije dobijate na jednom mestu, pa ukoliko imate bilo kakav kvar ili probleme, mi smo Vam na raspolaganju. Profesionalni vodoinstalateri su tu da odgovore na sva Vaša pitanja, možete nas pozvati u svakom trenutku i rezervisati naše usluge u odgovarajućem terminu. Sve regularne i hitne intervencije dobijate samo jednim pozivom naših profesionalnih vodoinstalatera.

Sve vodoinstalaterske intervencije među kojima je i lociranje curenja vode, dobijate po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Cilj nam je da klijenti budu zadovoljni najboljim odnosom cene i kvaliteta, a to je upravo ono što mi pružamo. Nakon svake intervencije ostavljamo čist i uredan prostor. Pozovite nas ukoliko Vam zatreba lociranje curenja vode u zidu, detekcija curenja vode u zemlji ili detekcija curenja vode u zgradi. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Uslugu detekcije curenja vode pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.