Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Montaža bojlera

Montaža bojlera – Vodoinstalater Novi Beograd

Montaža bojlera se radi za bojlere svih modela i kapaciteta, vertikalno ili horizontalno. Montaža bojlera, popravka bojlera kao i sve vodoinstalaterske usluge dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Montaža bojlera takođe podrazumeva i montažu protočnih bojlera kao i montažu kuhinjskog bojlera.

Montaža bojleraKupovina novog bojlera nekada može biti teška i to ne zbog veličine samog bojlera već donošenja najbolje odluke za Vaše kupatilo ili kuhinju. Ukoliko kupujete bojler za kupatilo, morate obratiti pažnju na određene karakteristike, odnosno treba obaviti kupovinu bojlera koja odgovara Vašim potrebama i broju članova u domaćinstvu. Ukoliko koristite toplu vodu više od proseka, onda Vam je potreban bojler veće zapremine, odnosno onaj koji zagreva mnogo više litara vode tokom jednog uključivanja i tu vodu održava toplom. Ukoliko donesete odluku i obavite kupovinu, naši vodoinstalateri su tu da za Vas urade montažu bojlera. Takođe smo Vam uvek dostupni za sva pitanja i konsultacije ako ne možete sami da se odlučite koji bojler da kupite.

Možete nas pozvati u svakom trenutku putem naših servisa kao i putem servisa za hitne intervencije. Ukoliko dođe do pada bojlera sa zida ili pucanja creva na bojleru, dostupni smo Vam u bilo koje doba dana ili noći, Vaše je samo da nas pozovete. Montaža bojlera je za naše stručne i kvalifikovane vodoinstalatere jednostavan posao koji Vam neće oduzeti mnogo vremena. Garantujemo Vam kvalitetnu i brzu montažu po veoma povoljnoj ceni. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima na celoj teritoriji Novog Beograda i okoline. Bilo da Vam je potrebna montaža bojlera za poslovni prostor ili Vaš dom, tu smo da odgovorimo na sve Vaše potrebe. Montaža protočnih ili potisnih akumulacionih bojlera je za nas prava sitnica.

Pored montaže bojlera, takođe vršimo i popravku bojlera, ali i sve ostale tipove vodoinstalaterskih usluga. Gde god da se nalazite na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo za sva Vaša pitanja i otvoreni za sve dogovore. Poštujemo Vaše vreme i obaveze, pa svaku intervenciju završavamo u dogovorenom roku. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo čak i za vreme praznika, tako da nas uvek možete kontaktirati. Kvalitetna usluga je zagarantovana, po najvišim standardima ovog posla u šta će vas Vodoinstalater Novi Beograd uveriti nakon samo jednog angažmana .

Uslugu montaže bojlera pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.