Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Zamena ventila za vodu

Zamena ventila za vodu - Vodoinstalater Novi Beograd

Zamena ventila za vodu se vrši svih sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Novog Beograda. Zamena ventila za vodu, hitne intervencije i sve vodoinstalaterske usluge vrše profesionalni vodoinstalateri svog zanata.

Zamena ventila za vodu podrazumeva:

zamenu ventila svih vrsta i namena, počevši od glavnog ventila u kupatilu, ventila u zidu, EK ventila, sigurnosnog ventila na bojleru, virbla ventila, ventila za veš mašinu, kuglasti ventili, propusni ventili…

Zamena ventila za voduVentil je deo svake vodovodne instalacije, bilo da je u pitanju stambeni ili poslovni prostor. Sam njegov značaj se često zanemaruje što može biti velika i skupa greška. Svaki ventil trpi veliki pritisak vode. Ventil predstavlja sigurnosnu branu koja zadržava svu vodu u vodovodnim cevima, ne dopuštajući da se izlije van. Samim tim, čuva vaš dom od velikih havarija poput poplava i nekontrolisanog izlivanja vode napolje van cevi. Budite sigurni da kad voda krene da izlazi, neće stati sve dok se ne isključi glavna vertikala u zgradi ili glavni ventil u kupatilu. Vodoinstalater Novi Beograd vrši preventivne preglede ventila i kontrolu njihog stanja a zamena ventila za vodu se vrši u slučajevima kada ocenimo da predstavlja potencijalnu opasnost po sam prostor.

Imajući u vidu samu vrednost ventila, ukoliko primetite promene na samom ventilu, promenu boje, pojavu korozije ili nešto slično tome, savetujemo vas da ne čekate sa njegovom zamenom već da nas odmah pozovete. U naš prilog govore 30 godina pružanja vodoinstalaterskih usluga, profesionalni vodoinstalateri u timu, korišćenje kvalitetnih rezervnih delova i pisana garancija na svaku uslugu. Bolje je sprečiti nego lečiti.

Svakako, neki kvarovi na ventilima se prosto dese. Ukoliko ventil krene da curi, dok čekate naše vodoinstalatere možete zavrnuti glavni ventil koji će zaustaviti vodu na nivou stana. Ukoliko dođe do kvara na glavnom ventilu, jedino rešenje je zatvaranje vode na samoj vertikali da bi se izbeglo dalje curenje vode. Još jedan savet koji vam možemo dati jeste da glavni ventil održavate ispravnim jer je on jedina preostala brana ukoliko neki drugi ventil u kupatilu pukne.

Budite slobodni da nas pozovete i u sitne sate ukoliko vam je potrebna zamena ventila za vodu. Dostupni smo 24h dnevno za hitne intervencije a naš dežurni vodoinstalater je uvek tu za vas.

Uslugu zamene ventila za vodu pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.