Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Zamena slavine

Zamena slavine – Vodoinstalater Novi Beograd

Zamena slavine je još jedna od usluga koje pružamo za fizička i pravna lica, sedam dana u nedelji. Zamena slavine u slučaju hitne intervencije dostupna je 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. U slučaju da primetite povećano curenje vode iz slavine ili curenje vode na spoju slavine i cevi, pozovite nas i brzo dolazimo na vašu adresu. Zamena slavine, kao i za sve vodoinstalaterske usluge dajemo račun i garanciju za kvalitet urađenih usluga.

Zamena slavineZamena slavine je brz i jednostavan posao, ali kada ga obavlja stručno i iskusno lice. Ukoliko nemate nikakvog iskustva u ovome, ne pokušavajte sami da vršite zamenu već kontaktirajte naše vodoinstalatere koji će to obaviti umesto Vas, brzo, efikasno i po veoma povoljnoj ceni. Postoje situacije kada klijenti sami kupe slavinu međutim ne pogode prave dimenzije, odnosno odaberu slavinu koja ne odgovara u potpunosti umivaoniku ili sudoperi, sve u zavisnosti od toga gde je potrebno obaviti zamenu. Na tržištu postoje razne vrste slavina, što se tiče samog oblika, dimenzija, pa čak i boje. Za zamenu slavine, odnosno njenu kupovinu je potrebno znati neke stvari kako se ne bi napravila pogrešna kupovina. Međutim, čak ni to ne morate da obavite, možete se ili konsultovati sa nama ili nam prepustiti da to obavimo umesto Vas.

U zavisnosti od bojlera, kao i toga da li je potrebno obaviti zamenu slavine u kupatilu ili kuhinji, obavlja se kupovina slavine za vodu. Naši stručni i iskusni vodoinstalateri su tu da Vam olakšaju svaku intervenciju i da Vam odgovore na sva pitanja koja se tiču, ne samo zamene slavine, već i ostalih vodoinstalaterskih usluga. Možete nam se obratiti u bilo kom trenutku putem naših korisničkih servisa, kao i servisa za hitne intervencije koji je dostupan u svakom trenuku. Zamenu slavine obavljamo na celoj teritoriji Novog Beograda i garantujemo Vam brz dolazak na adresu. Kakva god da je intervencija u pitanju, naši profesionalni vodoinstalateri su uvek spremni da odmah pođu na datu adresu. Takođe vršimo i zamenu česmi i zamenu tuš baterija u kupatilu.

Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima na celoj teritoriji Beograda, kad god Vam zatrebaju naše vodoinstalaterske usluge. Svaku intervenciju obavljamo po najvišem standardu kada je reč o vodoinstalaterskim popravkama. Dobijate garanciju kao i fiskalni račun na sve popravke u Vašem domu. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno tokom cele godine. Radimo čak i za vreme praznika.

Uslugu zamene slavine pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.