Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Zamena vodovodnih cevi

Zamena vodovodnih cevi - Vodoinstalater Novi Beograd

Zamena vodovodnih cevi se vrši na celoj teritoriji Novog Beograda, svih sedam dana u nedelji. Zamena vodovodnih cevi, zamena ventila za vodu kao i sve hitne intervencije radimo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Zamena vodovodnih cevi se radi od strane profesionalnih vodoinstalatera svog zanata.

Zamena vodovodnih ceviVodovodne cevi su sastavni deo svakog kupatila. Kroz njih protiče voda koju zadržavaju ventili da ne bi iscurela van. Kao i sve tokom vremena vodovodne cevi dotraju. Napukla vodovodna cev može izazvati veliki haos u prostoru, poput poplava. U najvećem broju slučajeva, napukla vodovodna cev se manifestuje vlaženjem zida.

Zamena vodovodnih cevi podrazumeva:

isključenje vode u celom stanu, skidanje maltera dok se ne dođe do problematične cevi, pronalaženje naprsnuća, zamena cevi, puštanje vode i testiranje, malterisanje i vraćanje sve u prvobitnu poziciju. Naš profesionalan tim vodoinstalatera vodi računa o vaši vodovodnim cevima tako što koristimo kvalitetne rezervne delove, odnosno kvalitetne vodovodne cevi koje zamenjujemo po potrebi i po želji klijenta.

Tokom 30 godina iskustva, stekli smo poverenje velikog broja klijenata, kako fizičkih tako i pravnih lica. Jedan od glavnih razloga zašto je to tako je da svakom poslu pristupamo krajnje odgovorno. U našem timu okupljamo isključivo iskusne vodoinstalatere sa mnogo godina praktičnog rada na terenu. Za svaku uslugu koristimo kvalitetne rezervne delove i repromaterijal. Takođe dajemo i pisanu garanciju koja vam garantuje besplatan ponovni dolazak i popravku ukoliko se isti problem navrati.

Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju non-stop za sve vodoinstalaterske usluge. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći u slučaju hitne intervencije, odnosno zamene vodovodnih cevi. Pored vodovodnih cevi vršimo i zamenu kanalizacionih cevi, a takođe po potrebi i snimanje cevi kamerom u slučaju naprsnuća ili zagušenje, ukoliko se lokalizacija kvara ne može odmah ustanoviti. Snimanje cevi kamerom je korisna metoda koja se primenjuje kada su u pitanju velike vodovodne instalacije, bez očitog uzroka naprsnuća, odnosno da nije primetno da voda curi iz cevi. Vodoinstalater Novi Beograd je dostupan 24h dnevno, tako da se ne ustručavajte da nas pozovete i u sitne sate, jer je naš dežurni vodoinstalater uvek dostupan.

Uslugu zamene vodovodnih cevi pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.