Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Popravka monobloka

Popravka monobloka – Vodoinstalater Novi Beograd

Popravka monobloka spada u naše redovne vodoinstalaterske usluge koje vršimo za fizička i pravna lica. Popravka monobloka, popravka ugradnog monobloka kao i popravka vodokotlića dostupna je 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Popravka monobloka takođe podrazumeva i njihovu montažu i održavanje.

Popravka monoblokaKada se govori o sanitariajam u kupatilu, u današnje vreme je upotreba monobloka postala sve učestalija. Mnogi zapravo nisu sigurni šta je tačno monoblok, a verujemo da su ga svakako koristili u mnogim javnim toaletima ne znajući da je o tome reč. Razlika između monobloka i klasičnog vodokotlića nije samo u estetskom delu već i u drugim segmentima njihovog sastava. Pored toga što monoblok ostavlja utisak lepšeg prostora u kupatilu, on Vam zaista i pruža mnogo više prostora s obzirom na to da je praktičnijih dimenzija i oblika. Ukoliko i Vi u svom kupatilu imate monoblok kojem je potrebna popravka, pozovite naše vodoinstalatere da se pobrinu za to.

Kao i kada je reč o samoj popravci, postoji razlika između klasičnog vodokotlića i monobloka. U odnosu na vodokotlić, popravka monobloka može biti nešto komplikovanija, međutim ne i za naše vodoinstalatere koji odlično obavljaju svoj posao. Možete nas kontaktirati putem servisa za hitne intervencije ukoliko primetite da sa monoblokom nešto nije u redu, da voda neprestano curi ili jednostavno ima slab pritisak kada je pustite. Iako se posedovanje monobloka smatra luksuzom ili nepotrebnim troškom, naši vodoinstalateri gotovo svakodnevno obavljaju popravke monobloka na celoj teritoriji Novog Beograda i okoline.

Garantujemo Vam brzu i efikasnu uslugu po veoma povoljnim cenama, ne samo kada je reč o popravci monobloka već i ostalim uslugama koje Vodoinstalater Novi Beogad nudi. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima i gde god da se nalazite na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Popravka monobloka na celoj teritoriji Novog Beograda i okoline od strane profesionalnih i kvalifikovanih vodoinstalatera koji Vam za svaku intervenciju daju račun i garanciju za kvalitet urađenih usluga. Radimo čak i za vreme praznika pa nam se možete obratiti u svakom trenutku.

Uslugu popravke monobloka pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.