Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Hitne intervencije

Hitne intervencije - Vodoinstalater Novi Beograd

Hitne intervencije vršimo na celoj teritoriji Novog Beograda, svih sedam dana u nedelji. Hitne intervencije podrazumevaju vodoinstalaterske kvarove koji zahtevaju stvarno brz dolazak na adresu i brzo rešenje problema poput zagušenja wc šolje, pokvarenog ili naprslog ventila za vodu, vlažnog zida odnosno zamene vodovodnih cevu u kupatilu, zagušenje odvoda i slivnika i još mnogo toga. Za svaki vid hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno i uvek spremni da izađemo na teren u vrlo kratkom roku.

Hitne intervencijeVodoinstalater Novi Beograd je tokom vremena uvideo važnost brze, odnosno hitne intervencije i koliko to znači našim klijentima. Pored stresa koji klijenti dožive kao i potencijalne havarije u vidu izlivanja vode i velike materijalne štete, bitno im je da imaju pouzdanog vodoinstalatera koji će doći u kratkom roku i rešiti sve probleme. Zbog toga smo se tokom godina poslovanja specijalizovali za hitne intervencije i brzo reagovanje da bismo što pre rešili problem i svakodnevicu klijenata vratili u normalu.

U tome nam pomažu naši profesionalni vodoinstalateri koji poseduju bogato iskustvo u svim vodoinstalaterskim uslugama. Vodoinstalater Novi Beograd u svom timu okuplja preko 20 vodoinstalatera koji su klijentima dostupni u bilo koje doba dana ili noći. Opremili smo ih adekvatnim alatom, instrumentima i modernim mašinama, kako za odgušenje kanalizacije, tako i za razne poslove u samom kupatilu, pri zameni vodovodnih cevi, zamena ventila…

Svaki posao radimo vrlo kvalitetno i profesionalno. Koristimo odgovarajuće i kvalitetne rezervne delove koje ugrađujemo pri zameni čime produžavamo radni vek popravke čime smanjujemo potencijalne troškove u budućnosti. Uz dobar alat i mašine, smanjujemo vremenski rok popravke, svaki problem rešavamo za kraće vreme, vodeći računa o kvalitetu popravke. Kao dodatnu sigurnost za naše klijente dajemo pisanu garanciju za svaku uslugu koju pružime. Pisana garancija vam je garant da ćemo u slučaju ponovnog kvara doći i popraviti ga potpuno besplatno.

Ukoliko imate potrebu za hitnom intervencijom ili imate bilo kakvo pitanje, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći jer smo zaista dostupni non-stop, 365 dana u godini. Pokrivamo celu teritoriju Novog Beograda i stižemo na vašu adresu u kratkom roku.

Uslugu hitnih intervencija pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.