Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Snimanje cevi kamerom

Snimanje cevi kamerom – Vodoinstalater Novi Beograd

Snimanje cevi kamerom je pouzdana metoda otkrivanja problema u kanalizacionoj cevi. Snimanje cevi kamerom, odgušenje kanalizacije kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Snimanje cevi kamerom pruža uvid u stanje cevi i daje tačnu lokaciju zagušenja, blokade u cevi, naprsnuće

Snimanje cevi kameromZa snimanje cevi Vam je potrebno samo da angažujete naše stručne vodoinstalatere koji će taj posao obaviti na najvišem nivou i po veoma povoljnim cenama. Ukoliko imate neki problem sa cevima ili sumnjate da je to u pitanju, naši vodoinstalateri vrše snimanje cevi kamerom uz pomoć najsavremenije opreme s kojom će sigurno detektovati o čemu se tačno radi. Klijenti se često odlučuju na ovakav način provere cevovoda u njihovom domu, posebno ukoliko planiraju renoviranje kupatila, kako kasnije ne bi imali nekih problema odnosno potrebu da vrše zamenu cevi. Pored toga što u timu imamo profesionalne vodoinstalatere, ovu, kao i mnoge druge vodoinstalaterske usluge vršimo na celoj teritoriji Novog Beograda u svakom trenutku.

Kanalizacione cevi i njihova prohodnost su veoma važne za svaki kanalizacioni sistem, kao što je podjednako važno njihovo održavanje. U cevovodu se često mogu nataložiti masne naslage od otpadnih voda, prljavština kao i vode koja odlazi iz sudopere, wc šolje i svih ostalih odvoda što između ostalog može uticati na postojanost cevi i njihov kvalitet. Takođe cevi možemo oštetiti upotrebom raznih hemikalija za njihovo čišćenje, kao što su jaki deterdženti i sredstva za pranje posuđa. S obzirom da ovu vrstu intervencije obavljamo često, imamo dosta iskustva i garantujemo Vam brzu i kvalitetnu uslugu. Naše kamere za snimanje cevi dopiru do svih uglova i sa veoma visokom rezolucijom snimanja nam pružaju mogućnost da zavirimo u sve delove i uglove cevovoda.

Možete nas angažovati putem servisa za hitne intervencije u bilo koje doba dana i noći. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima na celoj teritoriji Novog Beograda. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku, dovoljno je samo da nas pozovete. Za svaku intervenciju Vam dajemo račun i garanciju za kvalitet urađenih usluga pa možete biti sigurni da ste angažovali ozbiljne i profesionalne vodoinstalatere. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Sve vrste vodoinstalaterskih usluga obavljamo čak i za vreme praznika.

Uslugu snimanja cevi kamerom pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.